ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
Постійне посилання колекціїhttps://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/11269
Переглянути
46 результатів
Результати пошуку
Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології кулінарної продукції гарячого копчення(2023) Харченко А.С.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології пресервів з молок лососевих(2023) Тигранян А.Р.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології рибних кулінарних виробів в тістовій оболонці(2023) Сидоров В.А.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології рибних паштетів(2023) Думинський О.В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Розробка рецептури м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби(2023) Макаров О.Р.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології других заморожених страв з гідробіонтів(2023) Матвійчук В.С.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі прісноводної сировини(2023) Омельчук О.М.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології швидкозаморожених напівфабрикатів із стерляді(2023) Козаков С.В.