ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11269
Переглянути
46 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології рибних кулінарних виробів в тістовій оболонці(2023) Сидоров, В.А.Документ Удосконалення технології пресервів з молок лососевих(2023) Тигранян, А.Р.Документ Удосконалення технології рибних паштетів(2023) Думинський, О.В.Документ Розробка рецептури м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби(2023) Макаров, О.Р.Документ Документ Документ Удосконалення технології кулінарної продукції гарячого копчення(2023) Харченко, А.С.Документ Удосконалення технології рибних фрикадельок(2023) Рибка, О.О.Документ Застосування мoлюcків тa пpянo-apoмaтичнoї cиpoвини в технології пресервів(2023) Толочко, М.К.пpянo-apoмaтичні кopeнeплoдиДокумент Удосконалення технології рибних рулетів(2023) Примушко, В.В.