ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій(2023) Коваленко, А.Документ Удосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням екстракту ламінарії(2022) Оришака, Т.М.Документ Удосконалення технології комбінованих м’ясних напівфабрикатів з використанням кролятини(2022) Носульський, Р.В.Документ Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі(2022) Бруцька, С.М.Документ Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі(2022) Хомич, А.Ю.Документ Удосконалення технології січених напівфабрикатів з м'яса овець(2021) Добровінський, А.О.Документ Розширення м`ясного продукту з додаванням рослинних компонентів(2021) Корнілов, В.О.Документ