ОНП "Нутриціологія"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11218
Переглянути
27 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбура(2023) Савчук, Д.С.Документ Документ Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуру(2023) Харченко, В.І.Документ Розробка технології варених ковбасних виробів для дітей з харчовою алергією(2023) Сивирин, О.О.Документ Документ Документ Розробка технології напоїв на молочній основі для спортсменів(2023) Потупа, О.С.Документ Розробка технології м´ясних безглютенових продуктів для харчування дітей віком 1-3 роки(2023) Сергієнко, А.Є.Документ
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »