ОНП "Нутриціологія"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11218
Переглянути
Документ Розробка технології низькотемпературного приготування індичого філе зі збагаченим мінеральним складом(НУБіП України, 2021) Черкес, Анастасія ВалентинівнаФaкyльтет хapчoвих технoлoгiй тa yпpaвлiння якicтю пpoдyкцiї AПКДокумент Дослідження ефективності використання скорцонери у технології молочних йогуртів(2022) Мусієнко, К.В.Документ Документ Дослідження ефективності використання кореня лопуха у технології молочних йогуртів(2022) Пенікжаніна, А.О.Документ Розробка технології кулінарних виробів діабетичного призначення(2022) Кардаш, Д.М.Документ Розробка технології напівфабрикатів із м’яса птиці для харчування вагітних жінок(2022) Есхазай, Д.А.Документ Розробка технології рибного продукту для дітей шкільного віку(2022) Мурована, О.І.Документ Розробка технології зефіру без додавання цукру та з підвищеним вмістом білку(2022) Чижевська, В.Р.Документ Документ Документ Формування раціонів харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах(2022) Бутенко, А.В.Документ Організація раціонального харчування людей певних категорій(2022) Кім, К.Д.Документ Розробка технології варених ковбасних виробів для дітей з харчовою алергією(2023) Сивирин, О.О.Документ Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбура(2023) Савчук, Д.С.Документ Документ Документ Документ Розробка технології напоїв на молочній основі для спортсменів(2023) Потупа, О.С.Документ Розробка технології м´ясних безглютенових продуктів для харчування дітей віком 1-3 роки(2023) Сергієнко, А.Є.