ОНП "Нутриціологія"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11218
Переглянути
Документ Дослідження ефективності використання кореня лопуха у технології молочних йогуртів(2022) Пенікжаніна, А.О.Документ Документ Дослідження ефективності використання скорцонери у технології молочних йогуртів(2022) Мусієнко, К.В.Документ Документ Документ Документ Організація раціонального харчування людей певних категорій(2022) Кім, К.Д.Документ Поліпшення якості хлібобулочних виробів дієтичного харчування(2023) Гончар, К.О.Документ Документ Розробка технології варених ковбасних виробів для дітей з харчовою алергією(2023) Сивирин, О.О.Документ Розробка технології зефіру без додавання цукру та з підвищеним вмістом білку(2022) Чижевська, В.Р.Документ Розробка технології кулінарних виробів діабетичного призначення(2022) Кардаш, Д.М.Документ Документ Розробка технології молочних продуктів на основі рослинних замінників молока(2023) Толок, Є.В.Документ Розробка технології м´ясних безглютенових продуктів для харчування дітей віком 1-3 роки(2023) Сергієнко, А.Є.Документ Розробка технології напоїв на молочній основі для спортсменів(2023) Потупа, О.С.Документ Розробка технології напівфабрикатів із м’яса птиці для харчування вагітних жінок(2022) Есхазай, Д.А.Документ Розробка технології низькотемпературного приготування індичого філе зі збагаченим мінеральним складом(НУБіП України, 2021) Черкес, Анастасія ВалентинівнаФaкyльтет хapчoвих технoлoгiй тa yпpaвлiння якicтю пpoдyкцiї AПК