Кваліфікаційні роботи магістрів
Постійне посилання на фондhttps://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/8
Переглянути
10 результатів
community.search.results.head
Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів(2023) Білик О.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Вивчення впливу рослинної сировини на властивості фаршу та показники напівфабрикатів(2022) Голубокий Т.С.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології фаршевих продуктів із прісноводної риби(2023) Роєнко Т.М.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології рибних січених напівфабрикатів (котлет)(2023) Філоненко М.І.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології рибних зразів(2021) Рогожина А.С.Документ access-status.restricted.listelement.badge