ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ access-status.restricted.listelement.badge Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій(2023) Коваленко А.Документ access-status.restricted.listelement.badge Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів(2023) Марченко В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів(2023) Білик О.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Обґрунтування технології охолоджених рублених кулінарних виробів(2022) Пасічник Д.О.Документ access-status.restricted.listelement.badge Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробів(2022) Гмирянський Р.В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології комбінованих м’ясних напівфабрикатів з використанням кролятини(2022) Носульський Р.В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі(2022) Бруцька С.М.