Кваліфікаційні роботи
Постійне посилання на розділhttps://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/1
Переглянути
38 результатів
Результати пошуку
Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Обґрунтування технології охолоджених рублених кулінарних виробів(2022) Пасічник Д.О.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології січених напівфабрикатів з м'яса овець(2021) Добровінський А.О.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Розширення м`ясного продукту з додаванням рослинних компонентів(2021) Корнілов В.О.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології реструктурованих шинкових виробів(2021) Гурський О.В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології кулінарної продукції гарячого копчення(2023) Харченко А.С.