ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
51 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Документ Документ Удосконалення технології салтисонів на основі різної колагенової сировини(2023) Корнієнко, В.Документ Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів(2023) Марченко, В.Документ Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій(2023) Коваленко, А.Документ Вплив фітопрепаратів на формування якості сирокопчених продуктів з м’яса птиці(2023) Богатирьов, В.Документ Розробка технології варено-копчених ковбас з використанням рослинних сумішей(2023) Шинкаренко, О.Документ Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів(2023) Білик, О.