root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
login.form.orcid
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11269
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
5 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Вишневський, М.І.
1
search.filters.author.Волхова, Т.В.
1
search.filters.author.Колесник, Н.В.
1
search.filters.author.Татаренков, О.С.
1
search.filters.author.Тигранян, В.Р.
Пошук за іменем автора
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.рослинна сировина
3
search.filters.subject.органолептична оцінка
2
search.filters.subject.варені ковбасні вироби
1
search.filters.subject.борошно топінамбура
1
search.filters.subject.гідролізати
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
search.filters.filter.show-tree
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2023
5
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.рослинна сировина
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 5 з 5
Документ
Удосконалення рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
(
2023
)
Тигранян, В.Р.
Показати більше
Документ
Розроблення технології снеків із сировини водного походження на основі білкового гідролізату з панцеру креветок
(
2022
)
Татаренков, О.С.
Показати більше
Документ
Розроблення технології рибного борошна на основі рибної луски
(
2022
)
Вишневський, М.І.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировини
(
2021
)
Колесник, Н.В.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировини
(
2021
)
Волхова, Т.В.
Показати більше