ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
51 результатів
Результати пошуку
Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології салтисонів на основі різної колагенової сировини(2023) Корнієнко В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій(2023) Коваленко А.Документ access-status.restricted.listelement.badge Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів(2023) Марченко В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Розробка технології м'ясних виробів з використанням нетрадиційних видів м'яса(2023) Лотоцький В.В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Розробка м’ясних продуктів для харчування людей, які займаються спортом(2023) Гудименко М.