Кваліфікаційні роботи
Постійне посилання на розділhttps://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/1
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ access-status.restricted.listelement.badge Розроблення технології ковбасних виробів з африканського сома(2022) Тернова А.Ю.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології рибних биточків для дієтичного харчування(2022) Кутова А.В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології мусових продуктів з гідробіонтів(2021) Семененко Т.С.Документ access-status.restricted.listelement.badge Формування раціонів харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах(2022) Бутенко А.В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Дослідження ефективності використання кореня лопуха у технології молочних йогуртів(2022) Пенікжаніна А.О.