Кваліфікаційні роботи
Постійне посилання на розділhttps://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/1
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ access-status.restricted.listelement.badge Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними(2021) Остролуцька К.В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Документ access-status.restricted.listelement.badge Розроблення технології ковбасних виробів з африканського сома(2022) Тернова А.Ю.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології рибних биточків для дієтичного харчування(2022) Кутова А.В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології мусових продуктів з гідробіонтів(2021) Семененко Т.С.Документ access-status.restricted.listelement.badge Розробка технології зефіру без додавання цукру та з підвищеним вмістом білку(2022) Чижевська В.Р.