Навчальні та наукові видання
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Якість та безпечність м'яса свиней за застосування натуральних кормових добавок із вмістом Омега-3 жирних кислот і селену(2021) ТкачикДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.09 «Ветеринарно-санітарна експертиза». Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Розробка технології шинкових виробів із м'яса страусів з використанням біотехнологічних прийомів(2021) ІсраелянДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». Національний університетбіоресурсів і природокористування України. КиївДокумент Удосконалення технології виробництва м'ясних виробів з використання біотехнологічних прийомів(2021) ГармашДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». Національний університет біоресурсів і природокористування України. КиївДокумент Вдосконалення біотехнології солених м'ясних виробів з використанням багатокомпонентних розсолів(2017) СтарковаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». – Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Ветеринарно-санітарна оцінка меду бджолиного натурального щодо вмісту залишків хлорорганічних пестицидів(2017) СкрипкаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.09 – ветеринарно-санітарна експертиза. – Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Розробка біотехнології варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів(2015) ЛеоноваДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія. – Національний університет біоресурсів і природокористування України