Навчальні та наукові видання
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Якість та безпечність м'яса свиней за застосування натуральних кормових добавок із вмістом Омега-3 жирних кислот і селену(2021) ТкачикДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.09 «Ветеринарно-санітарна експертиза». Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Розробка технології шинкових виробів із м'яса страусів з використанням біотехнологічних прийомів(2021) ІсраелянДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». Національний університетбіоресурсів і природокористування України. КиївДокумент Удосконалення технології виробництва м'ясних виробів з використання біотехнологічних прийомів(2021) ГармашДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». Національний університет біоресурсів і природокористування України. КиївДокумент Технологічні та біологічні особливості формування продуктивності проса за органічного виробництва в правобережному лісостепу України(2017) ЧернійДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата сільсько-господарських наук зі спеціальністю 06.01.09 «Рослинництво». Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Оптимізація елементів технології вирощування видів гарбуза в Лісостепу України(2017) КокойкоДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата сільсько-господарських наук зі спеціальності 06.01.06 «Овочівництво». – Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Вдосконалення біотехнології солених м'ясних виробів з використанням багатокомпонентних розсолів(2017) СтарковаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». – Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Ветеринарно-санітарна оцінка меду бджолиного натурального щодо вмісту залишків хлорорганічних пестицидів(2017) СкрипкаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.09 – ветеринарно-санітарна експертиза. – Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Методологічні та технологічні особливості формування продуктивності стевії (Stevia rebaudiana Bertoni) як сировини для комплексного переробляння(2016) КузнєцоваДисертація на здобуття наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук за спеціальностями 06.01.09 – рослинництво і 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва. – Національний університет біоресурсів і природо-користуванняДокумент Продуктивність пшениці м'якої ярої залежно від регламентів сівби в умовах Правобережного Лісостепу України(2016) КарпенкоДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.09 – рослинництво. – Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Сортові особливості формування продуктивності коріандру посівного залежно від норм висіву та мінерального живлення в Правобережному Лісостепу України(2016) ЖовтунДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.09 – рослинництво. – Національний університет біоресурсів і природокористування України