Кваліфікаційні роботи
Постійне посилання на розділhttps://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/1
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ access-status.restricted.listelement.badge Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробів(2022) Гмирянський Р.В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології варених ковбас з використанням добавок насіння гарбуза(2022) Радченко В.В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології варених ковбас з використанням йодовмісних препаратів(2022) Гребеневич Т.В.Документ access-status.restricted.listelement.badge Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини(2021) Бобровська М.Ю.