root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекції
https://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бобровська М.Ю.
1
search.filters.author.Гмирянський Р.В.
1
search.filters.author.Гребеневич Т.В.
1
search.filters.author.Радченко В.В.
Ключові слова
search.filters.subject.варені ковбаси
2
search.filters.subject.технологія
2
search.filters.subject.удосконалення технології
1
search.filters.subject.борошно спельти
1
search.filters.subject.вдосконалення
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
search.filters.filter.show-tree
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2022
4
Містить файли
4
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.варені ковбаси
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробів
(
2022
)
Гмирянський Р.В.
Показати більше
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Удосконалення технології варених ковбас з використанням добавок насіння гарбуза
(
2022
)
Радченко В.В.
Показати більше
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Удосконалення технології варених ковбас з використанням йодовмісних препаратів
(
2022
)
Гребеневич Т.В.
Показати більше
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини
(
2021
)
Бобровська М.Ю.
Показати більше