Навчальні та наукові видання
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології шинкових виробів із м'яса страусів з використанням біотехнологічних прийомів(2021) ІсраелянДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». Національний університетбіоресурсів і природокористування України. КиївДокумент Біотехнологічні методи у ветеринарній репродуктології(Видавничий центр НУБіП України, 2020) Ковпак, Віталій Васильович; Вальчук, Олександр Анатолійович; Деркач, Сергій Степанович; Жук, Юрій Васильович; Масалович, Ю.С.Зміст навчального посібника відповідає навчальній програмі дисципліни «Акушерство, гінекологія і біотехнологія відвторення тварин з основами андрології». У навчальному посібнику викладено методологічні та методичні принципи вивчення біологічних властивостей гамет in vitro, а також технології зберігання і підтримки їх життєздатності поза організмом. Послідовність викладення матеріалу розрахована на поетапне засвоєння студентом знань та умінь щодо біологічних властивостей гамет та ембріонів у культурі, класичної методології роботи з ними, а також специфічних маніпуляцій. В кінці кожного розділу наведені питання для самоконтролю засвоєних знань. Навчальний посібник призначений для студентів ОС «Магістр», здобувачів третього освітньо-наукового рівня вищої освіти «доктор філософії», докторантів, викладачів закладів вищої освіти та практикуючих лікарів ветеринарної медициниДокумент Вдосконалення біотехнології солених м'ясних виробів з використанням багатокомпонентних розсолів(2017) СтарковаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». – Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Обгрунтування біотехнології кисломолочного напою з комплексом апіпродуктів(2016) СніжкоДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія. Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Розробка біотехнології варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів(2015) ЛеоноваДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія. – Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Біотехнологія а агросфері: Навчальний посібник(Видавничий центр НУБіП України, 2014) Мельничук, Максим Дмитрович; Кляченко, О.Л.В навчальному посібнику викладені теоретичні положення та найбільш поширені класичні сучасні модифіковані й уніфіковані методи і прийоми біотехнологічних робіт з культурними рослинами. Описані методи введення в культуру in vitro, мікроклонального розмноження, одержання калюсних культур, регенерації і адаптації in vivo рослин та технологічні генно-інженерні підходи. Наведені визначення і тлумачення найбільш вживаної термінології в біотехнології, дається огляд її історичного розвитку, а також використання стандартів у біотехнологічних дослідженнях. Для студентів вищих навчальних закладів екологічних спеціальностей, наукових працівників, викладачів, аспірантів, які спеціалізуються в галузі екології, екобіотехнології, клітинної біології, генетики та фізіології рослин