Автореферати дисертацій
Постійне посилання колекціїhttps://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/222
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ access-status.open.access.listelement.badge Якість та безпечність м'яса свиней за застосування натуральних кормових добавок із вмістом Омега-3 жирних кислот і селену(2021) Ткачик Людмила ВіталіївнаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.09 «Ветеринарно-санітарна експертиза». Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент access-status.open.access.listelement.badge Розробка технології шинкових виробів із м'яса страусів з використанням біотехнологічних прийомів(2021) Ісраелян Валентина МиколаївнаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». Національний університетбіоресурсів і природокористування України. КиївДокумент access-status.open.access.listelement.badge Удосконалення технології виробництва м'ясних виробів з використання біотехнологічних прийомів(2021) Гармаш Олександра МихайлівнаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». Національний університет біоресурсів і природокористування України. Київ