root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
login.form.orcid
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Гриб, А.
1
search.filters.author.Коваленко, А.
1
search.filters.author.Коломієць, В.
1
search.filters.author.Овсянко, А.
Ключові слова
search.filters.subject.рослинна сировина
2
search.filters.subject.дослідження
2
search.filters.subject.рецептура
2
search.filters.subject.технологія
1
search.filters.subject.комбіновані м'ясні продукти
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
search.filters.filter.show-tree
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
4
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.рослинна сировина
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Удосконалення технології паштетів з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелів
(
2023
)
Коломієць, В.
Показати більше
Документ
Вдосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини (кіноа)
(
2023
)
Овсянко, А.
Показати більше
Документ
Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій
(
2023
)
Коваленко, А.
Показати більше
Документ
Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктів
(
2023
)
Гриб, А.
Показати більше