root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
login.form.orcid
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОНП "Нутриціологія"
ОНП "Нутриціологія"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11218
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Дерун, Ю.А.
Ключові слова
search.filters.subject.технологія м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.використання
1
search.filters.subject.знижена калорійність
1
search.filters.subject.рослинні жирові композиції
search.filters.filter.show-tree
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Дерун, Ю.А.
×
Ключове слово: search.filters.subject.технологія м’ясних продуктів
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Наукове обґрунтування використання рослинних жирових композицій у технології м’ясних продуктів зниженої калорійності
(
2022
)
Дерун, Ю.А.
Показати більше