root.skip-to-content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи
Кваліфікаційні роботи
Постійне посилання на фонд
https://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/1
Переглянути
collection.page.browse.search.head
Підфонди та зібрання
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
collection.page.browse.search.head
Підфонди та зібрання
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Голубокий Т.С.
1
search.filters.author.Шинкаренко О.
Ключові слова
search.filters.subject.фарш
1
search.filters.subject.варено- копчена ковбаса
1
search.filters.subject.екструзія
1
search.filters.subject.м’ясо птиці
1
search.filters.subject.напівфабрикати
Детальніше
search.filters.filter.subject.label
search.filters.search.submit
search.filters.filter.show-tree
Дата
search.filters.filter.dateIssued.min.label
search.filters.filter.dateIssued.max.label
search.filters.search.submit
2022 - 2023
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
sorting.dc.date.accessioned.DESC
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
sorting.dc.date.issued.DESC
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файлиsearch.filters.applied.operator.equals: Так
×
Ключові словаsearch.filters.applied.operator.equals: search.filters.subject.фарш
×
Засоби пошуку
community.search.results.head
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Розробка технології варено-копчених ковбас з використанням рослинних сумішей
(
2023
)
Шинкаренко О.
item.truncatable-part.show-more
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Вивчення впливу рослинної сировини на властивості фаршу та показники напівфабрикатів
(
2022
)
Голубокий Т.С.
item.truncatable-part.show-more