root.skip-to-content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи
Кваліфікаційні роботи магістрів
Кваліфікаційні роботи магістрів
Постійне посилання на фонд
https://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/8
Переглянути
collection.page.browse.search.head
Підфонди та зібрання
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
collection.page.browse.search.head
Підфонди та зібрання
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Колесник Н.В.
1
search.filters.author.Матвійчук В.С.
1
search.filters.author.Толочко М.К.
Ключові слова
search.filters.subject.мідії
1
search.filters.subject.варені ковбасні вироби
1
search.filters.subject.другі заморожені страви
1
search.filters.subject.пpecepви
1
search.filters.subject.плов
Детальніше
search.filters.filter.subject.label
search.filters.search.submit
search.filters.filter.show-tree
Дата
search.filters.filter.dateIssued.min.label
search.filters.filter.dateIssued.max.label
search.filters.search.submit
2021 - 2023
3
Містить файли
3
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
sorting.dc.date.accessioned.DESC
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
sorting.dc.date.issued.DESC
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключові словаsearch.filters.applied.operator.equals: search.filters.subject.мідії
×
Засоби пошуку
community.search.results.head
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Удосконалення технології других заморожених страв з гідробіонтів
(
2023
)
Матвійчук В.С.
item.truncatable-part.show-more
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Застосування мoлюcків тa пpянo-apoмaтичнoї cиpoвини в технології пресервів
(
2023
)
Толочко М.К.
item.truncatable-part.show-more
пpянo-apoмaтичні кopeнeплoди
item.truncatable-part.show-more
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировини
(
2021
)
Колесник Н.В.
item.truncatable-part.show-more