root.skip-to-content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи
Кваліфікаційні роботи магістрів
Кваліфікаційні роботи магістрів
Постійне посилання на фонд
https://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/8
Переглянути
collection.page.browse.search.head
Підфонди та зібрання
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
collection.page.browse.search.head
Підфонди та зібрання
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Волков А.
1
search.filters.author.Кривчун О.С.
1
search.filters.author.Ігнатюк Н.І.
Ключові слова
search.filters.subject.борошно
1
search.filters.subject.амарант
1
search.filters.subject.безглютенова сировина
1
search.filters.subject.зерно
1
search.filters.subject.м’ясні напівфабрикати
Детальніше
search.filters.filter.subject.label
search.filters.search.submit
search.filters.filter.show-tree
Дата
search.filters.filter.dateIssued.min.label
search.filters.filter.dateIssued.max.label
search.filters.search.submit
2021 - 2023
3
Містить файли
3
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
sorting.dc.date.accessioned.DESC
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
sorting.dc.date.issued.DESC
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключові словаsearch.filters.applied.operator.equals: search.filters.subject.борошно
×
Засоби пошуку
community.search.results.head
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Використання різних видів борошна у технології посічених напівфабрикатів
(
2023
)
Волков А.
item.truncatable-part.show-more
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Дослідження ефективності використання безглютенової сировини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці
(
2021
)
Ігнатюк Н.І.
item.truncatable-part.show-more
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Оцінка придатності зерна пшениці різних сортів до переробки
(
2023
)
Кривчун О.С.
item.truncatable-part.show-more