root.skip-to-content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання зібрання
https://dglibtest.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
collection.page.browse.search.head
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
collection.page.browse.search.head
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бондаренко Г.І.
Ключові слова
search.filters.subject.рослинний білок
1
search.filters.subject.варені ковбасні вироби
1
search.filters.subject.вдосконалення
1
search.filters.subject.м’ясо
1
search.filters.subject.розробка технології
Детальніше
search.filters.filter.subject.label
search.filters.search.submit
search.filters.filter.show-tree
Дата
search.filters.filter.dateIssued.min.label
search.filters.filter.dateIssued.max.label
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
sorting.dc.date.accessioned.DESC
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
sorting.dc.date.issued.DESC
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файлиsearch.filters.applied.operator.equals: Так
×
Ключові словаsearch.filters.applied.operator.equals: search.filters.subject.рослинний білок
×
Засоби пошуку
collection.search.results.head
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
access-status.restricted.listelement.badge
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини
(
2021
)
Бондаренко Г.І.
item.truncatable-part.show-more