root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
login.form.orcid
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Курбасов, О.
Ключові слова
search.filters.subject.кріопротекторна дія
1
search.filters.subject.заморожені напівфабрикати
1
search.filters.subject.показники якості
1
search.filters.subject.тeхнологiя
search.filters.filter.show-tree
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Ні
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Курбасов, О.
×
Ключове слово: search.filters.subject.кріопротекторна дія
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Розробка технології мꞌясних заморожених напівфабрикатів з використанням функціональних систем кріопротекторної дії
(
2023
)
Курбасов, О.
Показати більше