ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11268
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Гематологічний профіль організму курей за впливу технологічних стресорів(2023) Лебеда, О.Ю.Документ Продуктивність курей-несучок за використання різного технологічного обладнання(2023) Ігнатенко, М.О.Документ Ефективність індустріальних технологій передпродажної підготовки харчових яєць(2023) Старовойт, В.Ю.Документ Документ Оптимізація вирощування ремонтного молодняку яєчних курей за промислової технології(2023) Панкратов, Д.В.Документ Оптимізація технологічного процесу інкубації яєць курей м’ясного кросу(2022) Шишковська, О.С.Документ Якість інкубаційних яєць м’ясних курей різного віку(2022) Шпитальна, В.С.Документ Оцінювання якості інкубаційних яєць курей кросу «Кобб-500»(2021) Калініченко, А.С.Документ Порівняльна оцінка продуктивності курей різних кросів у ТОВ «Крупецький комбікормовий завод»(2021) Мельничук, В.О.