ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11268
Переглянути
Документ Порівняльна оцінка продуктивності курей різних кросів у ТОВ «Крупецький комбікормовий завод»(2021) Мельничук, В.О.Документ Оптимізація штучного осіменіння свиноматок(2021) Христян, В.О.Документ Технологія виробництва свинини в умовах ПОП «Вікторія» Миколаївської області(2021) Рубан, І.В.Документ Удосконалення дорощування молодняку свиней(2021) Крамар, В.В.Документ Оптимізація технології виробництва м’яса курчат-бройлерів(2021) Цюрко, В.Р.Документ Документ Відтворювальна здатність та молочність корів абердин-ангуської породи(2021) Слухаєнко, Ю.В.Документ Селекційна оцінка свиней різних порід(2021) Носко, А.В.Документ Біологічні особливості та розведення коней гуцульської породи(2021) Корнійчук, М.В.Документ Вплив високих температур за різних способів утримання бджолиних сімей(2021) Безперстова, Д.О.Документ Документ Вплив активності корів на їх розвиток та господарсько-корисні ознаки(2021) Гунченко, І.А.Документ Розвиток мікроорганізмів за сухої витримки преміальних стейків з яловичини(2021) Христюк, П.П.Документ Корекція репродуктивної функції корів(2021) Пикало, В.М.Документ Вплив сезону року на якість товарного молока(2021) Ольшевська, Н.Д.Документ Документ Оцінювання якості інкубаційних яєць курей кросу «Кобб-500»(2021) Калініченко, А.С.Документ