Навчальні та наукові видання
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Наукові та практичні основи використання інбридингу у м’ясному скотарстві(ЦП "Компрінт", 2023) Носевич Дмитро Костянтинович; Крук О.П; Угнівенко Анатолій Миколайович; Колісник Олександр ІвановичУ монографії систематизовано дані власні і із джерел літератури щодо використання інбридингу у спеціалізованому м’ясному скотарстві. Розкрито значення його для створення порід великої рогатої худоби та їх структурних одиниць. Охарактеризовано особливості геномного інбридингу. Запропоновано методи зниження інбредної депресії за використання інтер’єру та екстер’єру. Призначена, як додаткова література для підготовки студентів, аспірантів і докторантів під час освоєння дисципліни «Технологія виробництва молока та яловичини» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».Документ Управління виробництвом продукції м’ясного скотарства(ЦП “Компрінт", 2019) Угнівенко, Анатолій Миколайович; Колісник, О.І.; Кос, Н.В.У навчальному посібнику систематизовано найбільш важливі аспекти управління виробництвом продукції м’ясного скотарства за чітких критеріїв нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло його проблем відповідно до програми дисципліни. Охарактеризовано сутність новітніх енергоощадних технологій управління виробництвом безпечної продукції м’ясного скотарства, основні напрямки її поліпшення. Наведено словник термінів і понять та список використаних і рекомендованих джерел. Для використання у навчальному процесі у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціалізацією “Спеціалізоване м’ясне скотарство” спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.Документ М'ясне скотарство України(ЦП “Компрінт", 2020) Угнівенко, Анатолій Миколайович; Колісник, О.І.; Кос, Н.В.У підручнику досить повно описані основні породи м’ясної худоби, найбільш поширені в Україні. Детально розглянуто основні методи племінної роботи з тваринами в чистопородних стадах (розведення за лініями і родинами) і одержаних за схрещування та гібридизації. Викладено системи утримання, годівлі і відтворювання м’ясної худоби та організацію для неї кормової бази. Висвітлено основні принципи економіки, менеджменту і маркетингу м’ясного скотарства. Розрахований на студентів сільськогосподарських закладів ІІ- ІV рівнів акредитації ОС «Бакалавр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».Документ Півищення конкурентоспроможності продукції скотарства сільськогосподарських підриємств(2018) ЄвтушенкоДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук зі спеціальності 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)». Національний університет біоресурсів і природо-користування УкраїниДокумент Конкурентоспроможність продукції скотарства сільськогосподарських підприємств(2015) ТітенкоДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Національний університет біоресурсів і природо- користування України