Навчальні та наукові видання
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Якість та безпечність м'яса свиней за застосування натуральних кормових добавок із вмістом Омега-3 жирних кислот і селену(2021) ТкачикДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.09 «Ветеринарно-санітарна експертиза». Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниДокумент Обгрунтування параметрів змішувача кормових добавок барабанного типу(2015) АчкевичДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.05.11 – машини і засоби сільськогосподарського виробництва. – Національний університет біоресурсів і природокористування України