Навчальні та наукові видання

Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво екологічно безпечної яловичини
    (Видавничий центр НУБіП України, 2018) Угнівенко, Анатолій Миколайович; Кос, Н.В.
    У підручнику систематизовано найбільш важливі аспекти виробництва екологічно безпечної яловичини у м’ясному скотарстві з позицій обґрунтованих чітких критеріїв всесвітніх нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло його проблем відповідно до програми дисципліни. Охарактеризовано сутність новітніх технологій виробництва безпечної продукції м’ясного скотарства, основні напрямки її поліпшення та оцінювання якості. Наведено словник термінів і понять та список використаних джерел. Для використання у навчальному процесі у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціалізацією “Спеціалізоване м’ясне скотарство” спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.