root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
login.form.orcid
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Навчальні та наукові видання
Навчальні та наукові видання
Постійне посилання на розділ
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Старкова
Ключові слова
search.filters.subject.балик свинний копчено-варений
1
search.filters.subject.активовані водні середовища
1
search.filters.subject.безпечність
1
search.filters.subject.біотехнологія
1
search.filters.subject.денітрифікуючі мікроорганізми
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
search.filters.filter.show-tree
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2017
1
Містить файли
1
Ні
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Старкова
×
Ключове слово: search.filters.subject.балик свинний копчено-варений
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Вдосконалення біотехнології солених м'ясних виробів з використанням багатокомпонентних розсолів
(
2017
)
Старкова
Показати більше
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». – Національний університет біоресурсів і природокористування України
Показати більше