Навчальні та наукові видання
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічне обладнання м’ясопереробних підприємств(НУБіП України, 2024) Сарана Віктор Володимирович; Василів Володимир Павлович; Бурова Зінаїда Андріївна; Муштрук Михайло Михайлович; Жеплінська Марія Михайлівна; Слободянюк Наталія МихайлівнаВ підручнику викладені сучасні способи і засоби механізованої переробки м’яса з урахуванням найновіших досягнень науки і техніки. Розглянуто конструкції, принцип дії, технологічне застосування та інженерні розрахунки технологічного обладнання м’ясопереробних підприємств. Видання розраховане для підготовки студентів у вищих навчальних закладах за спеціальностями: 181 – харчові технології, 133 – галузеве машинобудування, 208 – агроінженерія.Документ Сенсорний аналіз(НУБіП України, 2023) Голембовська Наталія Володимирівна; Крижова Юлія Петрівна; Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна; Слободянюк Наталія Михайлівна; Ісраелян Валентина МиколаївнаЗміст навчального підручника відповідає навчальній програмі дисципліни «Сенсорний аналіз». Підручник буде корисний студентам, аспірантам та викладачам закладів вищої освіти.