Навчальні та наукові видання
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Управління виробництвом продукції м’ясного скотарства(ЦП “Компрінт", 2019) Угнівенко, Анатолій Миколайович; Колісник, О.І.; Кос, Н.В.У навчальному посібнику систематизовано найбільш важливі аспекти управління виробництвом продукції м’ясного скотарства за чітких критеріїв нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло його проблем відповідно до програми дисципліни. Охарактеризовано сутність новітніх енергоощадних технологій управління виробництвом безпечної продукції м’ясного скотарства, основні напрямки її поліпшення. Наведено словник термінів і понять та список використаних і рекомендованих джерел. Для використання у навчальному процесі у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціалізацією “Спеціалізоване м’ясне скотарство” спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.