Кваліфікаційні роботи магістрів
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/1
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія виробництва харчових яєць та шляхи її удосконалення(2023) Дубінський, О.А.Документ Оптимізація технології виробництва продукції свинарства(2023) Козаченко, Є.М.Документ Проект з технології виробництва екологічно чистої свинини «Еко-свині»(2023) Павлик, В.В.Документ Обґрунтування технології виробництва свинини(2023) Дудка, Н.О.Документ Обґрунтування технології виробництва м’яса кролів(2023) Щербань, В.В.Документ Технологія виробництва продукції свинарства та шляхи її удосконалення(2022) Рудь, М.В.