root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
login.form.orcid
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
Кваліфікаційні роботи магістрів
Постійне посилання на розділ
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/1
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
5 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Грусіцька, Я.А.
1
search.filters.author.Кириєнко, О.М.
1
search.filters.author.Лапоша, В.В.
1
search.filters.author.Соловей, Б.І.
1
search.filters.author.Цюрко, В.Р.
Пошук за іменем автора
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.курчата-бройлери
2
search.filters.subject.економічна ефективність
2
search.filters.subject.жива маса
2
search.filters.subject.м’ясні якості
2
search.filters.subject.оптимізація
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
search.filters.filter.show-tree
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2023
5
Містить файли
5
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.курчата-бройлери
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 5 з 5
Документ
Ресурсозберігаючі прийоми у технологічному процесі виробництва м’яса курчат-бройлерів
(
2023
)
Кириєнко, О.М.
Показати більше
Документ
Вплив сухого пальмового жиру на продуктивність та м’ясні якості курчат-бройлерів
(
2022
)
Лапоша, В.В.
Показати більше
Документ
Ефективність використання БМВД у годівлі курчат-бройлерів
(
2021
)
Грусіцька, Я.А.
Показати більше
Документ
Оптимізація технології виробництва м’яса курчат-бройлерів
(
2021
)
Цюрко, В.Р.
Показати більше
Документ
Оптимізація виробництва м’яса курчат-бройлерів у фермерському господарстві
(
2021
)
Соловей, Б.І.
Показати більше