Монографії

Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6182

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення продуктивності свиней за використання сучасного генофонду та інноваційних технологічних рішень
    (Іліон, 2022) Фаустов, Ростислав Вікторович; Лихач, Вадим Ярославович; Лихач, Анна Василівна; Шебанін, Петро Олексійович; Леньков, Леонід Григорович
    У монографії представлено шляхи підвищення продуктивності свиней за використання сучасного генофонду та інноваційних технологічних рішень в умовах промислової технології галузі свинарства. Монографія розрахована на здобувачів вищої освіти освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, керівників та спеціалістів підприємств з виробництва свинини, викладачів, наукових співробітників.
  • Ескіз
    Документ
    Практична реалізація існуючих та удосконалених технологій виробництва продукції свинарства
    (Іліон, 2022) Повод, М.Г.; Лихач, В.Я.; Лихач, А.В.; Оборонько, Д,М,
    У монографії представлено наукове обґрунтування та експериментальні розробки технологій з виробництва продукції свинарства в племінних та товарних господарствах України. Монографія розрахована на здобувачів вищої освіти освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», керівників та спеціалістів підприємств з виробництва свинини, викладачів, наукових співробітників.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні інновації у свинарстві
    (ФОП Ямчинський О.В., 2020) Лихач, Вадим Ярославович; Лихач, Анна Василівна
    У монографії представлено наукове обґрунтування, експериментальні розробки інноваційних технологічних рішень з виробництва продукції свинарства в племінних та товарних господарствах України, враховуючи внутрігосподарський поділ підприємств на виробничі цехи: відтворення, опоросу, дорощування та відгодівлі. Для керівників та спеціалістів підприємств з виробництва свинини, викладачів і студентів факультетів технології виробництва та переробки продукції тваринництва аграрних закладів освіти, аспірантів, докторантів, наукових співробітників.