Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6203
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Практичні рекомендації щодо виробництва кефалевих видів риб з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі складові в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки(НУБіП України, 2022) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Дмитришин, Р.А.; Коваль, В.В.; Герасимчук, В.В.; Федоренко, М.О.; Бабир, А.М.; Коваленко, Б.Ю.; Боярчук, С.В.У посібнику розкрито основні складові щодо кефалевих видів риб з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі складові у процесі формування пропозиції на рибу в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки. В умовах глобального світового попиту на продукти розглянуто додаткові можливості для поставки на ринки виробленої з кефалі продукції з доданою вартістю. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців галузей аграрного сектору економіки України.