root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
login.form.orcid
Увійти
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Ляшенко, Н.
Ключові слова
search.filters.subject.м’ясо птиці
1
search.filters.subject.рослинно-овочева сировина
1
search.filters.subject.рулети
1
search.filters.subject.технології
search.filters.filter.show-tree
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Ляшенко, Н.
×
Ключове слово: search.filters.subject.м’ясо птиці
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Удосконалення технології рулетів з м’яса птиці з додаванням рослинно-овочевої сировини
(
2023
)
Ляшенко, Н.
Показати більше