root.skip-to-content
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
login.form.orcid
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Коломієць, В.
Ключові слова
search.filters.subject.рослинна сировина
1
search.filters.subject.напівкопчені ковбаси
1
search.filters.subject.показники якості
1
search.filters.subject.тeхнологiя
search.filters.filter.show-tree
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Коломієць, В.
×
Ключове слово: search.filters.subject.рослинна сировина
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Удосконалення технології паштетів з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелів
(
2023
)
Коломієць, В.
Показати більше