Перегляд за Автор "Сухенко, Юрій Григорович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва(ЦП "КОМПРИНТ", 2018) Сухенко, Юрій Григорович; Паламарчук, Ігор Павлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Сивак, Р.І.Навчальний підручник містить основні положення надійності технічних систем в умовах переробних і харчових виробництв; механізм та принципи виникнення відмов; методи оцінки, випробування та прогнозування технічного стану, машина та їх складових, аналіз організаційних та технологічних методів підвищення надійності та відновлення робото здатності елементів технічних систем. Розроблені варіанти завдань для самостійної роботи спонукають студентів застосувати сучасні комп’ютерні технології до їх розв'язання, забезпечують якісне сприйняття ними навчального матеріалу. Підручник призначений для студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Може бути використаний для підготовки студентів за спеціальностями: 162 «Біотехнологія та біоінженерія», 208 «Агроінженерія» та 133 «Галузеве машинобудування», а також може бути корисним спеціалістам підприємств харчових і переробних галузей АПК, аспірантам і науковим співробітникамДокумент Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум(ЦП "КОМПРИНТ", 2018) Сухенко, Юрій Григорович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Муштрук, Михайло МихайловичНавчальний посібник містить описи лабораторних робіт, що охоплюють методикирозрахунків з процесів і апаратів харчових виробництв, а також основні теоретичні положення, довідкові дані та приклади інженерних розрахунків процесів і апаратів, які застосовують під час проектування обладнання харчових виробництв. Розроблені варіанти завдань для самостійної роботи спонукають студентів застосувати сучасні комп’ютерні технології до їх розв'язання, забезпечують якісне сприйняття ними навчального матеріалу. Посібник призначений для студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Може бути використаний для підготовки студентів за спеціальностями: 162 «Біотехнологія та біоінженерія»,208 «Агроінженерія» та 133 «Галузеве машинобудування», а також може бути корисним спеціалістам підприємств харчових і переробних галузей АПК, аспірантам і науковим співробітникам.