Перегляд за Автор "Паламарчук, Ігор Павлович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вібромеханічна інтенсифікація процесів сушіння оліємісткої сировини : монографія(ЦП "КОМПРИНТ", 2017) Паламарчук, Ігор Павлович; Друкований, Михайло Федорович; Паламарчук, Владислав Ігорович; Бурова, Зінаїда АндріївнаУ монографії відзначено основні тенденції виробництва олії з соня-шнику, сої, ріпаку та інших енергетичних культур та перспективи її вико-ристання при створенні альтернативних джерел енергії, у переробних та харчових виробництвах. Проаналізовано ефективні способи сушіння даної сировини при застосуванні інфрачервоного опромінення. Обґрунтовано доцільність використання у досліджуваних процесах віброконвеєрних систем, які дозволяють разом з інтенсифікацією обробки забезпечити по-шарову рівномірність температурного поля у масі сипкої продукції. Запро-поновані схеми віброхвильових інфрачервоних сушарок дають можливість значно зменшити металоємність приводного механізму та енерговитрати при його експлуатації порівняно з типовими віброконвеєрними прототи-пами. Розроблено математичні моделі досліджуваних технічних систем при використанні методів Лагранжа і Коші, другої теореми подібності та теорії розмірностей. Представлено приклад інженерного розрахунку та техніко-економічний аналіз інфрачервоної сушарки з віброхвильовим ін-тенсифікатором. Монографія може бути корисною широкому загалу науковців, тех-нологів, конструкторів, аспірантів та магістрантів технічних спеціальнос-тей за напрямами підготовки «Харчові технології», «Галузеве машинобу-дування»Документ Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва(ЦП "КОМПРИНТ", 2018) Сухенко, Юрій Григорович; Паламарчук, Ігор Павлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Сивак, Р.І.Навчальний підручник містить основні положення надійності технічних систем в умовах переробних і харчових виробництв; механізм та принципи виникнення відмов; методи оцінки, випробування та прогнозування технічного стану, машина та їх складових, аналіз організаційних та технологічних методів підвищення надійності та відновлення робото здатності елементів технічних систем. Розроблені варіанти завдань для самостійної роботи спонукають студентів застосувати сучасні комп’ютерні технології до їх розв'язання, забезпечують якісне сприйняття ними навчального матеріалу. Підручник призначений для студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Може бути використаний для підготовки студентів за спеціальностями: 162 «Біотехнологія та біоінженерія», 208 «Агроінженерія» та 133 «Галузеве машинобудування», а також може бути корисним спеціалістам підприємств харчових і переробних галузей АПК, аспірантам і науковим співробітникам