Перегляд за Автор "Носевич, Дмитро Костянтинович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Біологія великої рогатої худоби м‘ясних порід(КОМПРИНТ, 2020) Угнівенко, Анатолій Миколайович; Колісник, Олександр Іванович; Антонюк, Тетяна Андріївна; Прудніков, Василь Григорович; Носевич, Дмитро КостянтиновичУ монографії висвітлено матеріали, щодо біологічних особливостей великої рогатої худоби м‘ясних порід. Наведені особливості формування та прояву ознак самиць і бугаїв. Акцентовано увагу на прояві ознак в онтогенезі, специфіці живлення, пристосуванні до умов зовнішнього середовища, етології, інстинктах та стійкості і сприйнятливості до поширених серед великої рогатої худоби захворювань.Документ Виробництво екологічно безпечної продукції скотарства(ЦП "Компринт", 2022) Угнівенко, Анатолій Миколайович; Колісник, Олександр Іванович; Антонюк, Тетяна Андріївна; Носевич, Дмитро Костянтинович; Кос, Наталія ВікторівнаУ підручник систематизовано найбільш важливі аспекти виробництва екологічно безпечної продукції скотарства з позицій обґрунтованих чітких критеріїв всесвітніх нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло її проблем відповідно до програми дисципліни. Охарактеризовано сутність новітніх технологій виробництва безпечної продукції скотарства, основні напрямки її поліпшення та оцінювання якості. Наведено словник термінів і понять та список використаних джерел. Для використання у навчальному процесі у Національному університеті біоресурсів і природокористування України з метою підготовки здобувачів другого і третього освітньо-наукового рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – ”Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.Документ Наукові засади відтворювання поголів’я великої рогатої худоби м’ясних порід : монографія(ЦП "КОМПРИНТ", 2017) Угнівенко, Анатолій Миколайович; Коропець, Лариса Анатоліївна; Демчук, Степан Юхимович; Носевич, Дмитро КостянтиновичУ монографії висвітлено матеріали, щодо біології відтворювальної здатності великої рогатої худоби м’ясних порід. Наведені особливості ознак відтворювання самиць і бугаїв та принципи отримання і вирощування тварин з високою плодючістю.