Перегляд за Автор "Михальчишина, Л.Г."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Збірник технологій виробництва різних видів риб з використанням інструментів впливу на попит та пропозицію риби, інших водних живих ресурсів для забезпечення конкурентних переваг рибного господарства(НУБіП України, 2021) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Дмитришин, Р.А.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.В.; Домбровська, Т.О.; Михальчишина, Л.Г.; Шепелєв, С.С.; Єфіменко, О.А.; Махиборода, К.В.; Сіненок, І.О.; Місар, М.О.; Небога, Г.І.; Федоренко, М.О.У довіднику розкрито основні складові щодо виробництва різних видів риб з використанням інструментів впливу на попит та пропозицію риби, інших водних живих ресурсів з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг в умовах глобального дефіциту продовольства. Обґрунтовано заходи щодо отримання товарної продукції за короткий період часу при найменших витратах з можливістю забезпечити власно виробленою рибною продукцією ринок риби в Україні. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Новітні інструменти формування сукупної пропозиції на рибу та інші водні біоресурси в умовах глобальних продовольчих викликів(НУБіП України, 2021) Діброва, А.Д.; Вдовенко, Н.М.; Шарило, Ю.Є.; Гечбаия, Б.Н.; Горяна, Л.Г.; Куркубет, Г.; Бабунашвілі, Т.М.; Діассамідзе, С.; Кірейцева, О.В.; Коробова, Н.М.; Яцун, А.Г.; Михальчишина, Л.Г.Збірник тез доповідей укладено за матеріалами IІ Міжнародного науково-практичного семінару від 18 березня 2021 року «Новітні інструменти формування сукупної пропозиції на рибу та інші водні біоресурси в умовах глобальних продовольчих викликів», присвяченого 70-річчю економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, який відбувся на кафедрі глобальної економікиДокумент Практичні рекомендації щодо виробництва тиляпії в умовах конкурентного середовища та продовольчих викликів(НУБіП України, 2020) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Дмитришин, Р.А.; Поплавська, О.С.; Михальчишина, Л.Г.; Федоренко, М.О.; Курмаєв, О.С.У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва тиляпії з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі процеси у процесі формування пропозиції на рибу в умовах глобальних фінансових і продовольчих викликів. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.