Перегляд за Автор "Крижова, Юлія Петрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Технологія м’ясних консервів(Основа, 2016) Крижова, Юлія Петрівна; Баль-Прилипко, Лариса ВацлавівнаУ навчальному посібнику описано вимоги до сировини, асортимент та технологію виробництва консервів; викладено методики виконання технологічних розрахунків у курсовому та дипломному проектуванні консервних виробництв: вибір асортименту, технологічних схем, розрахунок сировини, прянощів, допоміжних матеріалів і тари, технологічного обладнання, потреб у трудових ресурсах, витрат води та енергоносіїв, розрахунок виробничих площ, компонування площ, побудову цехів, відділень. Описано технологію виробництва металевої тари, вимоги санітарії на консервних підприємствах. Наведено нормативний та довідковий матеріал, необхідний для виконання проектів. Для студентів вищих навчальних закладів II- IV рівнів акредитації.