Перегляд за Автор "Колісник, О.І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ М'ясне скотарство України(ЦП “Компрінт", 2020) Угнівенко, Анатолій Миколайович; Колісник, О.І.; Кос, Н.В.У підручнику досить повно описані основні породи м’ясної худоби, найбільш поширені в Україні. Детально розглянуто основні методи племінної роботи з тваринами в чистопородних стадах (розведення за лініями і родинами) і одержаних за схрещування та гібридизації. Викладено системи утримання, годівлі і відтворювання м’ясної худоби та організацію для неї кормової бази. Висвітлено основні принципи економіки, менеджменту і маркетингу м’ясного скотарства. Розрахований на студентів сільськогосподарських закладів ІІ- ІV рівнів акредитації ОС «Бакалавр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».Документ Управління виробництвом продукції м’ясного скотарства(ЦП “Компрінт", 2019) Угнівенко, Анатолій Миколайович; Колісник, О.І.; Кос, Н.В.У навчальному посібнику систематизовано найбільш важливі аспекти управління виробництвом продукції м’ясного скотарства за чітких критеріїв нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло його проблем відповідно до програми дисципліни. Охарактеризовано сутність новітніх енергоощадних технологій управління виробництвом безпечної продукції м’ясного скотарства, основні напрямки її поліпшення. Наведено словник термінів і понять та список використаних і рекомендованих джерел. Для використання у навчальному процесі у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціалізацією “Спеціалізоване м’ясне скотарство” спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.