Перегляд за Автор "Василів, Володимир Павлович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Теплофізичні властивості напівфабрикатів та харчових продуктів(Фірма «ІНКОС», 2021) Жеплінська, Марія Михайлівна; Василів, Володимир ПавловичДовідник містить основні теплофізичні характеристики напівфабрикатів та продуктів, що необхідні для проведення розрахунків обладнання для харчової промисловості. Довідник призначений для студентів технологічних, біотехнологічних та механічних спеціальностей для підготовки до виконання курсового проекту з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв», «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв», а також може бути корисним спеціалістам підприємств харчових і переробних галузей АПК, аспірантам, науковим співробітникам та викладачам закладів вищої освіти для інженерних розрахунків та виконання дипломних проектів