Просторові особливості будови кореневих систем рослин на схилах паркових територій - Малюга, Володимир Миколайович; Міндер, Вікторія Володимирівна (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: кореневі системи; насиченіст ґрунту коренями; протиерозійні чинники; root systems; soil saturation with roots; anti-erosion factors; Wurzelsysteme; Erosionsschutzfaktoren