Business games for labor safety as an effective instrument for improving occupational safety knowledge - Holopura, S. M.; Kalynkovskyi, V. (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, студентів, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології аграрного виробництва» (6–7 листопада 2019 року).
Keywords: business games; бізнес-ігри; Wirtschaftsspiele; labor safety; безпека праці; Arbeitssicherheit; safety knowledge; знання з безпеки